top of page

A Piece of Bali

Skincare Routine Tips and Tricks Instagram Post.png
617FB2DD-BA3F-4578-8BAE-FB0347501A61.png

Paul Teodo &
Leah Santa Cruz

Aki járt már Balin tudja, hogy milyen varázslatos energiája van az Istenek szigetének és azt is, hogy a jóga gyakorlók számára egy igazi paradicsom, hiszen a világ minden tájáról lehet több nemzetközileg elismert oktatóval gyakorolni és tanulni tőlük. Tudjuk, hogy Bali nagyon messze van és nem mindenki számára elérhető, ezért most elhozunk Nektek két olyan tanárt, aki által megtapasztalhatjátok az ottani jógaórák varázsát miközben fejlődhettek a jóga gyakorlásotokban mind fizikailag, mind mentálisan akár oktatóként is.

Várunk egy három részből álló master class sorozatra, amit külön-külön, de együtt is elvégezhetsz, ráadásul, ha mind a három alkalmon részt veszel kedvezményes csomagáron tudsz jelentkezni!

2024.06. 07.  18.30-20.30. Yin & Yang gyakorlás Paul Teodo-val

2024.06.08. 10.00.-12.00. Power Yoga gyakorlás Paul Teodo-val

2024.06.08. 13.30.-15.45. Meditációs program Leah Santa Cruz-zal


Az oktatókról:

Leah Santa Cruz nemzetközileg elismert meditációs tréner (E-RYT-500), aki munkájában ötvözi a neurológiai, pszichológiai és üzleti karrierjében szerzett tapasztalatait. A  technológiai iparban töltött közel 10 éves pályafutás során ő is megtapasztalta stressz és a kiégés tüneteit, így került a meditáció az életébe. A Google által az 2021-es év applikációjának titulált és a Forbes  magazin által is kitűntetett Balance meditációs applikáció vezető meditációs tanára. Meditációs gyakorlata közel 10 millió embernek segített világszerte. Oktatói tapasztalattal rendelkezik a meditáció terén mind az üzleti szférában mind vezető stúdióknál Los Angeles-től egészen Bali legnépszerűbb stúdiójáig, a The Yoga Barn-ig. Leah érhető kedvességgel adja át a pszichológiai és neuróligiai tudással ötvözött meditációs technikáit, amit mindenki számára elérhetően közvetít és ad át. Lehet a célod a stressz kezelés, a fókuszáltság vagy akár spirituális tudásod mélyítése az általa oktatott technika garantáltan segíteni fog elérni ezeket a célokat. A 150 órás meditációs oktató képzése hozzá segíti a diákokat ahhoz, hogy elmélyítsék a tudásukat és képzett tanárokká váljanak.


Paul Teodo többközt a The Yoga Barn Bali egyik szenior jógaoktatója és jógaoktatói képzések vezető tanára (E-RYT 500). A jógán kívül meditációt oktat és hang gyógyítással is foglalkozik. A húszas évei elején átélt stresszes időszak után tapasztalta meg a meditáció transzformatív erejét. Elmondás alapján ez biztosít stabil alapot számára mint jógaoktató, édesapa és férj. A világ több pontján több ezer diák fordult meg a gyakorlásain. Mielőtt Balire költözött Los Angeles-ben, a The Culture Trip által megszavazták az év legjobb jógaoktatójának. A mai napig Balin oktat,  a The Yoga Barn -ban az ő gyakorlásai az egyik leglátogatottabb órák. Paul jóga és meditációs gyakorlásait gyógyító dallamokkal fűszerezi, hiszen már 25 év gitározik.  A mozgás, a meditáció és a hangok csodás harmóniája által gyakorlásai egyedi árnyalattal rendelkeznek, ettől lesznek mélyrehatóak és transzformálóak egyszerre. 
Paul elkötelezett és kedves stílusa által a legbonyolultabb technikák is könnyen értelmezhetőek minden gyakorló számára, bármilyen szinten is állnak a jóga útján. Paul által vezetett órák így könnyen segítenek elmélyülni a gyakorlásodban, kapcsolódni az önvalóddal és megtapasztalni az életörömét valamint a békét. 

 

 


2024.06. 07.  18.30-20.30. Yin & Yang gyakorlás Paul Teodo-val
Yin yang mester kurzus élő gitár kísérettel


 

Mindannyian korosodunk, és miközben elfogadjuk ennek tényét, azért feltesszük a kérdést magunkban, hogy mégis mit tehetünk azért, hogy fiatalnak érzhessük magunkat?
Fedezd fel a jógikus “fiatalság forrásást”! A dinamikus mozdult sorok és a hosszan tartott mélynyújtások egyvelegét, ami formálja és megújítja a kötőszöveteket, azt a szövetet, ami kor előrehaladtával egyre kevésbé egészségesebb és ami szerepet játszik az öregedési folyamatokban is. A fizikai hatások mellett a yin állapot során pedig egy gyógyító meditatív hatás jön létre.
A gyakorlás végén Paul élő gitár dallamával kíséri a levezető meditációt. Így a hangterápia regeneráló hatásait is megtapasztalhatod, ahogyan az általa játszott dallamok a testedben és elmédben rezegnek, aminek segítségével eljuthatsz az érzelmi regenerálódás és belső béke állapotba.

2024.06.08. 10.00.-12.00. Power Yoga Masterclass Paul Teodo
Power jóga mester kurzus Paul Teodo-val

Készen állsz, hogy magabiztosabban haladj az álmaidhoz vezető úton?

A power jóga óra segít Neked ebben! Arra lett tervezve, hogy eljutasson az áramlás állapotába és hogy kipróbáld a határaidat. Megerősít és segít az önfejlesztésben, anélkül, hogy túlterheljen. Próbáld ki Los Angeles és Bali egyik  legnépszerűbb jógagyakorlását! A végén a jó közérzet mellett, büszke leszel magadra és ezután akár késznek érezheted magad bámire!
Elő gitárral által kísért relaxációval zárul a gyakorlás.

 

2024.06.08. 13.30.-15.45. Meditation masterclass Leah Santa Cruz
Meditációs mester kurzus Leah Santa Cruz-zal

Tanulj meg meditálni, akár csapongó elmével is! Tapasztald meg, hogy milyen egyszerű tud lenni a meditáció és hogy számodra mely technikák segítenek.
Sajátítsd el a meditáció alapjait, olyan gyakorlati és értékes eszközöket, amiket magaddal vihetsz egy életre. Tapasztald meg, hogy a meditáció, hogyan segít több éves stresszt feloldani az elmédből és az idegrendszerből. Éld át, ahogy a meditáció megfiatalít, segít visszafordítani kóros fizikai folyamatokat a testben, jobbá teszi a kapcsolódásaidat és helyreállítja a jó közérzetedet.
Az óra során olyan eszközöket kapsz, ami segít újra hangolni az idegrendszeredet, oldani a stressz szintedet, fejleszti a figyelmedet és segít megtalálni az örömöt az életedben.
Felfedezzük, hogy az élet olyan alap folyamatai, mint a légzés, hallás, látás, szeretet, hogyan lehet egy kapu a meditációhoz vezető úton. 


A workshop-okra kizárólag előreutalással tudsz jelentkezni. 
A megváltott részvételdíj nem jár vissza, viszont ha nem tudnál részt venni, bárki számára átruházható. 
Jelentkezés üzenetben. 

A yin yang és a power yoga master class ára 29.000. Forint, a meditációs workshop pedig 19.000. Forint. Ha mindhárom alkalmon részt veszel, akkor kedvezményesen 60.000 Forintért tudsz jelentkezni!

Early Bird Price! Az elő 10 jelentkező a három alkalmas programra mindössze 50.000 Forintért tud csatlakozni.

A gyakorlásokon Kolossváry Orsi (Yoga Brunch Hungary) segítségetekre lesz a fordításban, hiszen közel 10 éves jógaoktatói tapasztalattal során részt vett már több nemzetközi képzésen is és ő maga is oktatott Srí Lankán gyakorlóknak a világ minden tájáról. Így nem csak angol tudással rendelkező jógázók jelentkezését várjuk!

Várunk szeretettel együtt tapasztalni, tanulni és gyakorolni!

Book a 
MAT!

Küldj nekünk üzenetet

+36206187580

Thanks for submitting!

bottom of page