top of page

Instagram

 

Gyerekkori balesetem után kaptam egy új esélyt az életre,

azóta minden napot próbálok csodaként megélni.

Hálás vagyok, hogy rátaláltam a jógára, amely minőségileg változtatta meg az életem. 

 

Hogy mit jelent nekem a jóga?

A jóga az ászanák segítségével a lelkemig hatol, lecsendesiti az elmém és iránymutatást ad. Megtanít figyelni, és csendben lenni, megtanít hinni, bízni és őszintén érezni, megtanít a jelenben élni. Megtanít feledni és újrakezdeni.  A jóga engem mindig kiragad a hétköznapokból. Többek között azért is lettem jógaoktató, mert szeretném másokkal is megosztani azt az egyensúlyt, békét és nyugalom érzését, amit a jóga nekem ad. Segíteni szeretnék másoknak a tanulásban, fejlődésben óráról órára. 

 

A több éves gyakorlás arra is megtanított, hogy minden megváltozik, ha arra koncentrálok, ami előttem van, ami rám vár. Minden nap megtanít hátrahagyni valami félelmet. 

 

A legközelebb a Dance Flow irányzat áll a szívemhez.  Innen merítek ihletet az alap ászanák áramló összekötéséhez, izgalmas és kreatív mozdulatsorokhoz és ahhoz, hogy a gyakorlóimmal együtt felfedezzük a test és a lélek olyan részleteit, ami lehet, hogy korábban ismeretlen volt számukra. Hiszek a zene és a jóga gyógyító erejében, a kettő együtt pedig csodákra képes! 

IMG_0772_edited.jpg

Csoportos órák

Hétfő & Csütörtök & Péntek 07:45 - 08:45

bottom of page