top of page
image0.jpeg

Szabó Kata

Üdvözöllek! Szabó Kata vagyok, a Kata Yoga Journey megalkotója.

Az én jóga utam több mint 5 évvel ezelőtt kezdődött. Azóta felfedeztem és megismertem a jóga széles skáláját, amely a lassabb, elmélyültebb gyakorlatoktól egészen a dinamikusabb, testet megmozgató órákig terjed. Ez az utazás rengeteg különböző stílussal gazdagított, és mindegyiknek megvan a maga varázsa és tanítása, amelyet igyekszem az óráimon is átadni.

  • Instagram

My Story

Ahogy mélyült bennem az érdeklődés, rájöttem, hogy a jóga számomra több, mint testmozgás. Az, hogy figyeljük és értelmezzük testünk jeleit, egy belső utazás, amely során felfedezhetjük saját határainkat és lehetőségeinket. Ez az élmény indított el az oktatóvá válás útján.

Az óráimon elsősorban azt szeretném elérni, hogy mindenki megtalálja a test tudatát és képes legyen elmélyülni a saját gyakorlásában, függetlenül attól, hogy milyen szinten van éppen.A légzés és a meditáció is kiemelt szerepet kap, hiszen ezek az elemek segítenek az egyensúly megtalálásában az életünkben.

Nagy hangsúlyt fektetek a slow living életmódra és az önelfogadás fontosságára is. A slow living életmód arra ösztönzi az embereket, hogy lassítsanak, élvezzék a jelen pillanatot és találjanak egyensúlyt az élet különböző területein. Az önelfogadás pedig azt jelenti, hogy elfogadjuk önmagunkat olyannak, amilyenek vagyunk, és hagyjuk magunkat fejlődni a saját tempónkban. A jóga számomra nem csupán egy gyakorlás, hanem egy folyamat, amely során tanulunk figyelni testünkre és megtanuljuk, hogy mikor és mennyit engedjünk annak állapotától és az élet körülményeitől függően.

Miért érdemes részt venni az óráimon? Egy olyan térben találkozhatsz magaddal, ahol testileg és lelkileg is megerősödhetsz. Az itt eltöltött idő egy támogató közeget biztosít ,ahol elfogadást és segítséget kapsz az egyéni fejlődésedben. A gyakorlás után frissebben, kiegyensúlyozottabb és feltöltődve távozhatsz, hogy újra energiával telve vágj bele a mindennapokba.

image2.jpeg

Gyertyafényes Jóga

Csatlakozz hozzám egy gyertyafényes jóga gyakorlásra, ahol minden szinten elvégezhető gyakorlatokkal várok, kezdőket és haladókat egyaránt. Az óra hangulatos környezetben zajlik, ahol a gyertyák fénye, lágy zene és a kellemes illatok ölelik körbe a teret.

Tapasztald meg a flow típusú jóga gyakorlatok és a meditáció áldásos hatásait, miközben együtt gyakoroljuk a testet és a lelket harmonizáló mozdulatokat. A flow jógát a folyamatos és áramló mozdulatok, valamint a légzéssel való összehangolás jellemzi, így segítve a test és elme összekapcsolását. Várlak szeretettel a következő alkalomra!"

Vasárnap 18:30-19:30  3500.- HUF
bottom of page