top of page

BARTOK ANDREAS JOHAN

Reiki master
 

Bartok Andreas Johannak hívnak, Masszázsterapeuta, Reiki Mester és

Pranic Energy Healing practitioner vagyok. 

Masszőrként 9 éve dolgozom és 3 éve foglalkozom Reiki-vel.

A Reiki (kiejtve: rejki)  egy kézrátételes gyógymód és önfejlesztő módszer. 

Japánból ered, mely az 1980-as évektől kezd igen népszerűvé válni a világon annak egyszerűsége és sokszínű használati lehetősége miatt. 

A Reiki egy kiváló eszköz arra, hogy megteremtsed a testi-lelki egyensúlyt. Éppúgy alkalmazható megelőzésre, mint akut és krónikus tünetek kezelésére, fizikai vagy lelki eredetű problémák kezelésére. Nagyszerű módszer a belső harmónia megteremtésére és folyamatos fenntartására.

Hand and Leaf

Reiki

Nem invazív, gyakorlatias gyógyító terápia, amely a 20. század elejéről származó Japánból származik, ahol az energia a tenyereken keresztül áramlik a gyógyulás érdekében.

Növeli az energiaáramlást és csökkentheti a fájdalmat.

 

A Reiki (kiejtve: rejki)  egy kézrátételes gyógymód és önfejlesztő módszer. Japánból ered, mely az 1980-as évektől kezd igen népszerűvé válni a világon

annak egyszerűsége és sokszínű használati lehetősége miatt.

A Reiki egy kiváló eszköz arra, hogy megteremtsed a testi-lelki egyensúlyt. Éppúgy alkalmazható megelőzésre, mint akut és krónikus tünetek kezelésére, fizikai vagy lelki eredetű problémák kezelésére. Nagyszerű módszer a belső harmónia megteremtésére és folyamatos fenntartására.

Az alapelv mindig ugyanaz: a csatornázott univerzális energiasegítségével feloldjuk a testben lévő toxinokat,

az energetikai blokkokat, így támogatva a szervezet öngyógyító, regeneráló rendszerét. Eltérően az allopatikus gyógymódoktól, 

a Reiki energia, mindig a gyökér okot szünteti meg, ugyanakkor

nem kell tartanunk a mellékhatásoktól sem,

teljesen biztonságosan alkalmazható minden helyzetben.

Szépsége egyszerűségében rejlik. 

A Reiki megalapítója Mikao Usui, aki 21 napig böjtölve a Kurama-hegyen a satori (megvilágosodottság) állapotát megtapasztalva kapta a gyógyítás képességét és dolgozta ki az 1920-as években az elmét és testet harmonizáló módszerét,

melyet Usui Reiki Kezelés Módszer az elme és a test fejlesztésére néven hívott.

 

Mi a reiki lényege?

A rendszeres gyakorlással, a reiki meditációval a végső cél a gondolatok és érzések kiegyensúlyozott állapotának megteremtése és fenntartása. Ez elvezet minket a belső béke és harmónia állapotába, mely boldogságot és nyugodtságot visz a hétköznapjainkba, mely pozitívan hat emberi kapcsolatainkra is. A reiki kezelés alkalmazásával fenntartható és helyreállítható a testi-lelki egyensúly, kezelhető számos tünet, támogathatóak az öngyógyító folyamatok.

Andreas biztonságos teret kínál, amely lehetővé teszi, hogy elindulj a belső gyógyulás útján . Egy hely, ahol önmagad lehetsz, ledobva a sok maszkot, amit mindennapi életünkben viselünk, hogy önmagad lehess.

Andreas számára ez a munka nagyon fontos, mert lehetővé tesz, hogy belépjen a holisztikus gyógymódok világába megossza egyedi ajándékait a világgal. 

ÁRAK

REIKI TERÁPIA (60 perc)

13.000 Ft

A reiki páratlan erejű, kézrátétellel történő működő gyógyító rendszer. Két összetevőjére bontva - "Rei" és "ki" a japán ABC-e jeleinek definíciója szerint a "Rei" kozmikus, transzcendens szellemiség, misztikus erő és eszencia. A "ki" a létfontosságú életerő energiája, mely a kínai akupunktúrában "chi"-nek nevezik. A teljes világegyetemet áthaladó prána.

- Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat, enyhíti a fájdalmat.

- Érzelmi szinten, segít a negatív érzelmek legyőzésében.

- Megkönnyíti a fizikai megterhelések leküzdését.

- Serkenti a kreativitást, a teljesítőképességet.

- Segíti a pszichikai nyomások leküzdését.

Reiki Healing
bottom of page