top of page

Kezdő HATHA

Csütörtök 19:45 - 60'

Nyelv : Magyar

Price 3500.- HUF

E55EDDEB-FE46-49BA-BFDF-98459A0C47A8.jpeg

Kezdő Hatha

Rozner Ramóna

A sport és aztán a jóga mindig is az életem szerves része volt; 12 évig párbajtőröztem, majd a konditermi edzések és funkcionális edzések mellett kezdtem el többféle jógát is kipróbálni, először külföldön a tanulmányaim mellett, aztán itthon is. A jóga elengedhetetlen eszköze lett a testi és lelki egyensúlyom fenttartásának és mára már elképzelhetetlen egy hét minimum egy jóga óra nélkül!

 

Jelenleg a divatiparban dolgozom, ami sokszor pörgős és stresszes mindennapokat jelent. Éppen ezért éreztem fontosnak, hogy egyensúlyt találjak a munka és a nyugalom között. A jóga tökéletes lehetőség erre és szeretném ezt a megnyugvást másokkal is megosztani.

 

Az óráimra szeretettel várok mindenkit, aki hasonló cipőben jár mint én, de természetesen azokat is, akik más okokból keresik a jóga jótékony hatásait. Legyen szó stresszoldásról, testi erősítésről vagy egyszerűen csak egy kis énidőről. 

 

A sport és a jóga kiváló módja annak is, hogy új emberekkel kapcsolódjunk, ami számomra mindig nagyon fontos volt. Ezért is végeztem el a jógaoktatói képzést, hogy a jógán keresztül kapcsolódni tudjunk és együtt töltekezhessünk a jóga által.

Az órákon a fizikai pózok mellett, hangsúlyt kap a tudatos légzés, az egyensúly és harmónia megteremtése és természetesen a relaxáció.

 

Örömmel várlak titeteket az óráimon, ami csütörtökönként 19.45-kor kezdődik a gyönyörű Sanara studióban. Azért találtam ki ezt a későbbi órát, hogy akik kereskedelemben dolgoznak, vagy csak szimplán hosszú munkanapokat töltenek el, nekik is legyen lehetőségük a testi-lelki feltöltődésre egy hosszú nap után!

 

Várom, hogy találkozzunk!                                                                 

bottom of page