top of page

DÉNES KLAUDIA

Női önismereti mentor
Weboldal

Dénes Klaudia vagyok Integrál tanácsadó jelölt, jógaoktató.

 

Család- és gyermekvédelem szakon végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetemen 2017-ben, ami elindított az önismereti utamon. Azért tanultam és képeztem magam tovább, mert szerettem volna fejlődni és megérteni a saját életem, saját működési mintáim, és hogy gyógyuljak a traumáimból. Integrál pszichológiai tanulmányaim során láttam rá arra, hogy mennyire fontos az önismeret, hogy a tudattalan mintáink, kora gyermekkori traumáink hogyan határozzák meg mindennapi működésünket.

 

2019-ben Hatha, Flow, 2022-ben Női és Traumatudatos jógaoktató, 2023- ban Mozgásfejlesztő babajóga és Kismama jógaoktató lettem. Az óráim, illetve a saját gyakorlásom során fedeztem fel a jóga, a testben elraktározott traumák és az egyetemen tanult pszichológia kapcsolatát. Felfedeztem, hogy a testben lévő feszültségek hogyan hatnak vissza a lélekre, és a lélek fájdalmait milyen mélyen tárolja a test a szövetekben.

 

Hivatásom, hogy segítő mentorként kísérjelek a kiteljesedésed útján, hogy elfogadással és szeretettel légy önmagad iránt, hogy ráláss a belső mintáidra, tudattalan tartalmaidra, és megértsd mindennapi működésedet testi és lelki szinten.

 

Fontos témám a traumafeldolgozás. Jelenleg egy saját módszeren dolgozom, ami ötvözi az integrál tanácsadói hipno NLP módszert a test fókuszú, jóga alapú mozgással, melyet integrál jógaterápiának hívok. A módszer segítségével tudatos szintre emeljük a tudattalan folyamatokat, programokat, a mozgással pedig oldjuk a testben tárolt elfojtott érzelmeket, traumákat, ezáltal képessé válsz azokat megdolgozva a személyiségbe integrálni. Az integrál jógaterápia módszerével átírod a kora gyermekkori családi és transzgenerációs női mintákat, hogy boldog, kiteljesedett és önazonos életet élj.

DSC_7305.webp

ÖNISMERETI INTEGRÁL JÓGATERÁPIA

Integrál Jógaterápia: Az általam kidolgozott módszer az integrál pszichológia és a jóga rendszerén alapuló folyamat, ahol a fókuszban a női traumafeldolgozás és önismeret áll. A 90 perces ülés első 30-45 percében segítő beszélgetés során a szavak szintjén feltárjuk az aktuális lelki folyamatokat, majd egy vezetett meditáció után az feltárt folyamatra fókuszált jógagyakorlattal oldjuk a testben elfojtott, letapadt érzelmi lenyomatokat, traumatikus élményeket.

 

Mikor érdemes eljönnöd?

  • Úgy érzed elakadtál egy folyamatban és nem tudod hogyan lépj tovább?

  • Nehezen kapcsolódsz a testedhez, a nőiségedhez?

  • Stresszes az életed és szeretnéd megtanulni, hogyan figyelj a tested jelzéseire, hogyan nyugtasd le az elméd?

  • Úgy érzed nehezen fogalmazod meg az érzéseidet?

  • Szeretnéd önmagad jobban érteni?

  • Úgy érzed krízisben vagy?

  • Elakadtál a családi vagy baráti kapcsolataidban?

  • Megrekedtél a párkapcsolatban?

INTEGRÁL ÖNISMERETI TANÁCSADÁS

Az 1 órás ülések alkalmával a segítő beszélgetésben tátjuk fel a belső folyamataidat, ahol én a tükör vagyok neked, amiben megismerheted saját belső, tudattalan működésedet, mintáidat, elhárító mechanizmusaidat. A felismerés, a döntés a tiéd. Én a biztonságos teret adom neked, amiben őszinte önmagad lehetsz, álarcok és tabuk nélkül.

Ár: 12.000.- Huf 

Bejelentkezés

DSC_7234_edited.jpg
bottom of page