top of page

Dócs Tamás - 500 E-RYT
Vezető Oktató

A jóga útja: folyamatos fejlődés. Mindenki máshonnan indul és más tempóban halad, de aki egyszer rálépett, tudni fogja, hogy jó úton jár.

 

Bemutatjuk oktatóképzésünk vezetőjét Dócs Tamást, aki évtizedes jógatanári múlttal, több mint 5000 csoportos órával a háta mögött immár az oktatóképzés terén is 7 éves tapasztalattal rendelkezik

instagram

 

 

"2010-ben vettem részt az első jógaórámon, és nagyon hamar ráéreztem, hogy ez nemcsak egy remek mozgásforma lehet számomra, hanem a kiteljesedést szolgálva, belső harmóniát teremt. Megerősített bennem régóta lappangó gondolatokat a világ és az ember mibenlétéről és segít másként, tisztábban látni mindent. A jóga útja: folyamatos fejlődés. Mindenki máshonnan indul és más tempóban halad, de aki egyszer rálépett, tudni fogja, hogy jó úton jár.

image_50381313.JPG
image_6483441 2.JPG

2011-től folyamatosan képeztem magam Kiss Zoltán Nitai mellett, s végül nála végeztem el a Hatha jógaoktatói tanfolyamot.

Az Ashtanga Vinyasa rendszerről Ricardo Martineztől és

Bianca Oliveirától is sokat tanultam.

2016 óta oktatóképzéssel is foglalkozom, több mint 250-en végeztek már az irányításom alatt, és ez nagyban segítette

a saját tudásom elmélyítését is. Mivel egész életemben pozitív változásokat hozott – és hoz azóta is – a gyakorlás,

fontosnak tartom ezt másoknak is átadni, és az ő fejlődésük, lelkesedésük, örömük napról napra megerősíti elhivatottságomat, hogy érdemes és hasznos ezzel foglalkozni, adni és kapni,

az oktatás révén is fejlődni - mert mindig van hova!"

 

Csoportos óra

Kedd (9:15-10:45) - 90' Power Yoga

Szerda (18:30-19:30) - 60' Dinamikus Hatha

(Angol és Magyar nyelvű órák)

bottom of page