top of page

"A jóga olyan hívás volt az életemben, ami minden korábbi tervemet átírta."

instagram

Tizenkét éve tartok csoportos és magán jógaórákat különféle stílusokban. A gyakorlóim általában lelkes önfejlesztők, akik a jógát nem csak egyszerű mozgásformának tekintik. Azt vallom, hogy nem a tökéletes ászana a fontos, hanem a hatás, amit a gyakorlással érünk el.

Először hatha jógát tanítottam, később a dinamikus vinyasa flow irányzatban mélyültem el, amit a női jóga követett. Ezek után még mindig hiányt éreztem a mélyebb jógikus tanok iránt és elvégeztem a kundalini jóga tanárképzést is. Az évek során a vinyasa flow mellett, a kundalini jóga lett a másik fő irányzatom.

A csoportos jógaórák mellett elhivatott segítő lettem, amit egyéni konzultációk formájában kezdtem el tíz évvel ezelőtt. Először a Thetahealing módszert használtam a lelki és mentális elakadások feloldásában. Később Jógapszichológia és védikus életmód mentorálást tanultam, amit aztán Transzcendentális karma-asztrológiával egészítettem ki. Tanultam Tibeti Hangtálterápiát és elmélyültem a sámán hitvilágban is. Így mára a konzultációk során többféle módszert alkalmazok és vegyítek teljesen személyre szabottan.

A hiteles segítői folyamatot a saját élmények is gazdagítják, amihez hozzátartozik, hogy feleség és anya is vagyok a belváros kellős közepén. 

Szent célom, hogy az általam használt eszközökkel segítsek visszatalálni a belső erőhöz és olyan tiszta tükröt tartsak, ami valódi fejlődéshez vezet.

Hiszem, hogy komoly létjogosultsága van a jóga ősi tudományának és a modernkori létforgatagban ez lehet egy olyan eszközünk, ami visszakapcsol minket egy tisztább, boldogabb és kiteljesedett létbe. 

Szeretettel várlak csoportos és magánórákra, illetve egyéni konzultációra!

DSC_2805.jpg
DSC_2819.JPEG

Shakti Flow

A Flow jelentése áramlás, ami az ászanázás módjára utal. Dinamikus jellegű, tematikus gyakorlás,

amiben minden mozdulatnak szerepe van.

Sorozatokba rendezett, vinyasakkaltarkított ászana sorokra számíthatsz, aminek célja az egész test átmozgatása és kiegyensúlyozása.

Shakti az az életerő, amit úgy is hívnak „kundalini shakti”.

Shakti túlmutat az ászanákon, ez az óra háttérmezeje, amiben megmerítkezünk. Az óra alatt tehát olyan gyakorlatokkal is találkozhatsz, amik a lélegzet erejével érnek el hatást a fizikai testen túl.

Emellett nagy hangsúlyt kap a belső figyelem irányítása, különböző mantrák használata és minden alkalommal tematikus meditációval zárjuk az órát, ami a Shaktihoz, kozmikus életerőnkhöz való kapcsolódást segíti.

Csoportos óra

Hétfő 18:00 - 19:30 Shakti Flow

bottom of page