top of page

Nagy Dorottya Ágnes

"Célom, hogy segítsek az embereknek egészséges, teljes életet élni."
DSCF9427_edited.jpg

Azzal a céllal kezdtem gyógymasszázst tanulni, hogy segíteni tudjak másoknak és önmagamnak egészségesen, fájdalom nélkül élni. Az eltelt évek tapasztalatai alapján sikerült sok ember-, sportoló, művész, fizikai munkát végző vagy mozgásszervi problémával küzdő ember életminőségén javítanom. A tanulmányaimat Budapesten végeztem és folyamatosan képzem magam. Többféle eszközt mint a köpöly, kinesiológiai tape, illóolaj többféle technikával triggerpont kezelés, kimozgatás, nyújtással alkalmazok. Mindig személyre szabottan, amire szüksége van a hozzám érkező vendégnek és ez lehet akár egy energetizáló vagy nyugtató érintésekből, fogásokból álló masszázs. Célom, hogy segítsek az embereknek egészséges és teljes életet élni.

Bejelentkezés &
Árak

Teljes testre vagy egyes testrészekre igénybevehető 60 és 90 perces kezelések árai:

60 perc- 15.000.- Huf

90 perc- 18.000.- Huf

Bejelentkezés:

info@sanarabudapest.com

+36705978600

Masszázsterápia

 

Amikor valamilyen külső vagy belső inger hatására megfájdul valamink, ösztönösen odakapunk, nyomkodni, dörzsölni, simogatni kezdjük. A masszázs különbözőformáit évezredeken át alkalmazták gyógyításra, vagy a betegek fájdalmának enyhítésére.

A stresszoldó hatásán kívül vérkeringésfokozó hatásának köszönhetően serkenti az anyagcserefolyamatokat, erősíti az immunrendszert, normalizálja az izmok tónusát és prevenciós szerepet tölt be izomfájdalmak, sérülések, betegségek kialakulásában.

Ajánlott:

anyagcsere fokozása, általános közérzetjavítás, immunerősítés, stresszoldás, izomtónus normalizálása, sport teljesítmények fokozása.

Oil Massage
Cupping Treatment

Köpölyözés

A köpölyözés az alternatív gyógyászat ősi formája.

Többféle anyagból készülnek és többféle technikával lehet használni.Harang alakú eszközöket helyezek a bőrre és így hozok létre vákumot. A köpöly használata során a benne levő vákuum hatására megemelkedik a bőr. Amikor így mobilizálom az izmokat a kötőszöveti rétegekre is hatva, ezek szétválnak és elcsúsznak egymáson. Emellett megindul a hatékony vér- és nyirokkeringés a rétegek között.Ennek a technikának köszönhetően javul a sejtek oxigénellátása és anyagcseréje. Az eszköz használata után kör alakú véraláfutások jelenhetnek meg. A bőr érzékenysége és azesztétikai mellékhatásukon kívül semmilyen problémát nem okoznak.

Legkésőbb 5-7 nap múlva eltűnnek.

Ajánlott:

Izomfájdalmak, beszűkült mozgás tartomány, triggerpontok, immunrendszer erősítés, mobilizálás, regeneráció fokozása.

Aromaterápia & Masszázs

Az aromaterápia egy olyan holisztikus gyógymód, mely illóolajok és növényi olajok segítségével támogatja a test és a lélek egyensúlyának helyreállítását, egyszerre hatnak fizikai, lelki és szellemi síkon.

Az illatok már önmagukban is rendkívüli hatással bírnak a szervezetünkre, a lelkiállapotunkra, a hangulatunkra vagy éppen a szellemi képességeinkre egyaránt.

A tiszta növényi alapanyagokból készült kivonatokat évezredek óta alkalmazzák gyógyításra, rituálékhoz vagy éppen spirituális célokra.

A hagyományokat ma már a tudomány is visszaigazolja,

bizonyított tény, hogy az illóolajok a bőrbe masszírozva perceken belül bekerülnek a véráramba, így nem csak a masszírozás helyén fejtik ki jótékony hatásukat, hanem szervezetünk egészére hatnak.

Az aromaterápiás masszázs az egyik legkiválóbb stresszoldó kezelés, egyaránt alkalmas feszültség oldására és relaxációra, nyugtat, ellazít, és friss energiával tölt fel. 

A megfelelő illóolajak használatával tudunk a kívánt irányba elmozdulni, és mindamellett, hogy egy aktuális problémára vagy részterületre fókuszálunk, egyidejűleg számos más jótékony hatást is elérünk.Az illóolajos masszázzsal többek között segítjük az idegrendszert, az izmok ellazulását, regenerálódását, serkentjük a nyirokrendszert, javítjuk a vérkeringést, támogatjuk az emésztőrendszer működését és fokozzuk a szervezet természetes méregtelenítését. A felhasznált tiszta növényi anyagokkal mindeközben természetesen tápláljuk a bőrt, javítjuk annak állagát és rugalmasságát.

Stone Mortar and Pestle

Trigger Pont 

Massage_edited.png

A trigger pontok az emberi test izomszövetében található feszültségcsomók. Az általuk érezhető éles vagy tompa fájdalom jelentkezhet a trigger pont helyén és okozhat kisugárzó fájdalmat egy másik testterületen. Kialakulhat a helytelen testtartás, egy rossz mozdulat vagy ismétlődő gyakori rossz mozdulatok miatt, illetve az állandó stressz hatása megjelenik a kötőszöveteinkben, izmaikban.A trigger pontok helyén, az izomcsomó feszülése, gátolja a véráramlást, így az anyagcsere folyamat a testben romlik, ami tovább fokozza a feszességet. Ez a technika a vendég számára fájdalmas lehet.

Az első kezelés után átmenetileg akár erősebbnek is érezhetjük a fájdalmat, azonban a tünetek  pár kezelés után teljesen megszűnnek.

Ajánlott:

Izomfájdalmak, ízületi fájdalmak, végtagba kisugárzó fájdalmak, végtag zsibbadás, fejfájások, nyakfájdalom, derékfájás, csípőfájdalom, mozgás beszűkülés, túl feszes izomzat, gyakori izomgörcsök.

bottom of page