top of page

VARGA BETTINA

Ayurvédikus Masszázs
+36 70 597 86 00
Instagram

Már nagyon fiatalon elkezdtem érdeklődni a lélek tudománya, az egészség és a betegségek eredete iránt. Mindezt egy holisztikus, mélyebb szemléletben. Mindig inspirált, ha ebből valamit átadhattam másoknak, majd egyre erősebb hívást éreztem, és tudtam mozdulnom kell ebbe az irányba.

Szakterületem az Indiai Ayurvédikus Masszázs Terápiák alkalmazása, de hamarosan az Ayurvédikus Alternatív Mentor képzésemnek is a végére érek, amivel megkapom a lehetőséget arra, hogy a hozzám fordulók életét személyre szabottan mélyebben is segítsem. Misszióm, minél több embernek átadni ezt a csodálatos tudományt, és kívánom, hogy minél többen felfedezzük saját magunkban a gyógyítás erejét. 

DSC_2704.jpg

KEZELÉSEK

A Masszázsok Királynője - Az indiai meleg olajos Abhyanga, ami a teljes test alapos átmasszírozása bő meleg olajjal. Fejtetőtől egészen a talpig.  (Természetesen rész masszázs is kérhető). Levezetésnek pedig egy gőzöléssel ajándékozlak meg. Kizárólag hidegen sajtolt jó minőségű olajokkal dolgozom, ami fantasztikusan jótékony hatással bír, és felerősíti a masszázs által kapott élményt (szezám olaj, mogyoró olaj, mustármag olaj, kukoricacsíra olaj, oliva olaj stb.).

 

Ezt az élményt, ki tudom egészíteni neked egzotikus batyus kezelésekkel. Navarakizivel, vagy Patra-Potliva . A batyukat megtöltöm barna rizses krémmel, vagy gyógynövények finom keverékével. A labdacsokat meleg olajba mártom, vagy pedig meleg tejbe, aminek a segítségével át masszírozom vele a testet. Ha pedig egy igazán erős zsírégető kezelésre vágysz, és selymesen puha bőrre, akkor szeretettel ajánlom figyelmedbe a száraz gyógynövény poros masszázsomat, ami nem más, mint az Udwartana.

MIT KAPHATSZ A KEZELÉSEKTŐL?

- Felszabadítja a testben a lerakódott méreganyagokat

- A tudat zavart állapotát harmóniába hozza

- Segíti saját öngyógyító képességünket

- Helyreállítja a felborult testi és mentális egyensúlyt

- Az Ayurvéda segít vissza térnünk az egészség állapotába, és harmóniába kerülni a természettel.

- Frissítő, fiatalító- Javítja bőrünk szerkezetét

- Idegrendszerünk, és keringésünk működésére jótékony hatást fejt ki

- Izületi, vagy izom bántalmak esetén csökkenti a fájdalmat

- Gyulladáscsökkentő hatással bír

- Remek stressz, szorongás, depresszió, álmatlanság ellen

- Erősíti az immunrendszert

 

És még sorolhatnám jótékony hatásait az Ayurvédikus holisztikus kezeléseknek. Egyszerűbb ha megtapasztalod, hogy neked mit tud nyújtani, ugyanis az Ayurvéda mindig megadja azt, amire a testünknek és lelkünknek szüksége van, kivétel nélkül.

Massage Stones_edited.png
“Köszönöm ezt az élményt Betti. Nagyon más volt, mint az összes többi masszázs amit eddig kaptam. Tényleg nem csak a test gyógyul az Abhyanga masszázsod által. Mindenképp menni fogok még hozzád"

H. Klaudia

ÁRAK

ABHYANGA - A MASSZÁZSOK KIRÁLYNŐJE

16.000 Ft.-/ 90 perc ; 20.000 Ft.- / 120 perc

Testtípus teszt, majd a teljes test alapos átmasszírozása elölről és hátulról is bő meleg olajjal, a fejtetőtől kezdve egészen a talpakig. Levezetésnek pedig egy illóolajos swedana gőzöléssel ajándékozlak meg. Csak hidegen sajtolt kíváló minőségű olajat fogok használni a kezelések alkalmával.

(Amennyiben kíváncsi vagy az Ayurvédikus testtípus tesztre, ami a masszázs során nagy segítség számomra, és az ár részét is képezi, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a kezelés előtt)

PADABHYANGA - A LÁBAK FELPEZSDÍTÉSE (40 perc)

10.000 Ft

Az alsó lábszár, a lábfej és a talp átmasszírozása, egyénileg kiválasztott hidegen sajtol bő meleg olajjal, majd illóolajos swedana gőzölés a lábak területén.

SHIROABHYANGA - AZ IDEGRENDSZER NYUGTATÓJA (40 perc)

10.000 Ft

Nyak, váll, fej , homlok, és a teljes arc átmasszírozása, egyénileg kiválasztott hidegen sajtolt olajjal, majd illóolajos swedana gőzölés ezeken a területeken.

UDWARTANA - A HATÉKONY ZSÍRÉGETŐ VARÁZSLAT

18.000 Ft.-/ 90 perc ; 22.000 Ft.- / 120 perc

Testtípus teszt, majd a teljes test alapos átmasszírozása elölről és hátulról is, személyre szabott gyógynövény porokal, adott esetben hidegen sajtolt meleg olaj segítségével. Levezetésnek pedig egy illóolajos swedana gőzöléssel ajándékozlak meg.

(Amennyiben kíváncsi vagy az Ayurvédikus testtípus tesztre, ami a masszázs során nagy segítség számomra, és az ár részét is képezi, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a kezelés előtt.)

PATRA-POTLI - A GYÓGYNÖVÉNYEK SZAKRÁLIS EREJE

18.000 Ft.-/ 90 perc ; 22.000 Ft.- / 120 perc

Testtípus teszt, majd a teljes test alapos átmasszírozása elölről és hátulról is hidegen sajtolt bő meleg olajjal fejtetőtől egészen a talpig. Levezetésnek pedig át masszírozlak gyógynövénnyel töltött labdacsokkal, amit meleg olajba mártva viszek fel a bőrödre.

(Amennyiben kíváncsi vagy az Ayurvédikus testtípus tesztre, ami a masszázs során nagy segítség számomra, és az ár részét is képezi, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a kezelés előtt.)

NAVARAKIZI - GYÓGYÍTÓ KRÉMESSÉG A GYULLADÁSOK MEGSZÜNTETÉSÉRE

18.000 Ft.-/ 90 perc ; 22.000 Ft.- / 120 perc

Testtípus teszt, majd a teljes test alapos átmasszírozása elölről és hátulról is hidegen sajtolt bő meleg olajjal fejtetőtől egészen a talpig. Levezetésnek pedig át masszírozlak bio barna rizses krémmel töltött labdacsokkal, amit meleg tejbe mártva viszek fel a bőrödre. (Amennyiben kíváncsi vagy az Ayurvédikus testtípus tesztre, ami a masszázs során nagy segítség számomra, és az ár részét is képezi, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a kezelés előtt.)

Amennyiben személyre szabott egyedi ajándékutalványt, vagy bérletet szeretnél kérlek érdeklődj az elérhetőségem egyikén. Ebben az esetben egyedi kedvezményes ajánlatot adok. 

Bejelentkezés

bottom of page